Kwaliteit

Kwaliteit van de zorg voor de patiënt staat bij Tandartspraktijk Bovens centraal. Wij streven er dag in dag uit naar u zo goed mogelijk te behandelen. De procedures die wij hanteren om de behandeling uit te voeren zijn gebaseerd op de richtlijnen van de beroepsvereniging voor tandartsen (KNMT) en verschillende wetenschappelijke verenigingen in de mondzorg.

Wij proberen onze zorg continu te verbeteren. Hierbij is uw mening voor ons van groot belang. Als u tips of suggesties hebt hoe we uw ervaring kunnen verbeteren, laat ons dit dan weten. Mede door uw suggesties kunnen wij zorg van een goede kwaliteit aan u blijven verlenen

Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT)
De deskundigheid van een tandarts is voor u natuurlijk erg belangrijk. U wilt er zeker van zijn dat u een goede tandarts hebt en dat uw tandarts zijn kennis doorlopend actualiseert. Dit kunt u controleren in het openbare Kwaliteitsregister Tandartsen. Als een tandarts een KRT-keurmerk heeft, laat deze zien dat hij voor optimale tandheelkundige zorg in de praktijk staan. Voor meer informatie surft u naarwww.krt.nu.