Het team

ONS TEAM   AFSPRAAK MAKEN

Paul Bovens MSc

Paul Bovens MSc

Tandarts

Master in Implantology and Dental Surgery
Paul heeft jarenlang als tandarts en implantoloog in Duitsland gewerkt en is sinds een paar jaar weer terug in zijn geboorteland. Paul is een allround tandarts, met een speciale belangstelling voor implantologie.

Om zich hierin te bekwamen heeft Paul, naast de nodige ervaring, ook een groot aantal opleidingen en trainingen gevolgd.

Lotte

Lotte

Tandarts-assistente

Lotte werkt sinds 2012 in de praktijk als tandartsassistente op dinsdag, woensdag en donderdag. Zij assisteert bij de behandelingen, ontvangt patiënten, plant afspraken in en helpt mee met de administratie.

Haar werkzaamheden bestaan uit het assisteren bij de behandelingen. Preventieve voorlichting en tandsteen verwijderen, het bleken van tanden en het maken van afspraken. Verricht verschillende administratieve werkzaamheden.

Jozsi

Jozsi

preventie-assistente

Jozsi is vanaf januari 2000 werkzaam in de praktijk. In 2002 heeft zij haar diploma tandartsassistente behaald en daarna het diploma voor preventieassistente. Haar werkzaamheden bestaan uit het geven van preventieve behandelingen.

Ze geeft uitleg en instructie over mondverzorging en verricht behandelingen zoals sealen en tandsteen verwijderen. Daarnaast verricht zij administratieve taken en baliewerkzaamheden.

Elise

Elise

tandarts-assistente

Elise is vanaf 2015 werkzaam in de praktijk.
In 1999 heeft zij haar diploma tandartsassistente behaald.
Haar werkzaamheden bestaan uit het assisteren bij de behandelingen.
Preventieve voorlichting en tandsteen verwijderen, het bleken van tanden en het maken van afspraken.
Verricht verschillende administratieve werkzaamheden.