Praktijk

Tandartspraktijk Bovens is gevestigd vlakbij het centrum van Roosendaal in een statig en monumentaal pand aan de Vughtstraat. De praktijk is goed bereikbaar en heeft ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Tandarts Paul Bovens zorgt er samen met zijn assistentes Joszy, Elise en Lotte voor dat u op een prettige manier en in een rustige omgeving wordt behandeld.

Het primaire streven van het team is uw tevredenheid en gezondheid. De belangrijkste opdracht is langdurige verbetering van de levenskwaliteit van degenen die bij ons komen voor een tandheelkundige behandeling.

Wij vinden het belangrijk een omgeving voor u te creëren, die open, vriendelijk en aangenaam is. Wanneer u onze praktijk na de behandeling weer verlaat, willen wij dat u zich beter voelt. Wij investeren onze tijd, energie en talent, om dit voor u te bereiken.

Binnen de praktijk wordt naast algemene tandheelkunde, ook implantologie aangeboden. Kijk verder op deze site om te zien en lezen wat de mogelijkheden voor u zijn.